SVI SE PITAJU GDE JE NESTALA JELENA JANKOVIĆ!? Teniserka se vratila iz MRTVIH, a OVOM promenom je zapalila društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Janković svojevremeno je bila prva tenisetka i mnogi su oduvek pomno pratili svaki meč i turnir, ali ona se nakon toga povukla u medijsku ilegalu i posvetila privatnom životu, iako nije skroz raskrstila sa tenisom. Sada je obradovala sve njene pratioce, kada je na društvenim mrežama objavila njen novi izgled, a komentari oduševljenja, samo su se nizali.

SVI SE PITAJU GDE JE NESTALA JELENA JANKOVIĆ!? Teniserka se vratila iz MRTVIH, a OVOM promenom je zapalila društvene mreže! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena Janković svojevremeno je bila prva tenisetka i mnogi su oduvek pomno pratili svaki meč i turnir, iako zvanično nije odustala od belog sporta, Jelena se ipak fokusirala i na neke druge stvari, koje su pak, važnije od njene karijere.

Početkom aprila rodila je devojčicu čije ime još nije otkrila, uživa u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem, daleko od javnosti i medija, i tek ponekad se oglasi na društvenim mrežama. Ipak, nedavno je kao bomba, odjeklnula vest da je Jankovićeva totalno transformisala fizički izgled.

Foto: printscreen

Jelena Janković se ošišala

Oduvek je volela da eksperimentiše stajlingom i frizurom, pratila je trendove, a to je očigledno nastavila da radi i kada je postala mama. Prošlo je mnogo vremena otkako je ona furala šiške, ali izgleda da je odlučila da se vrati na staro. Komentari ispod njene fotke, nisu manjkali, te su se ubrzo društvene mreže usijale, a mnogi su bili mišljenja da Jeleni, jako dobro stoji ova frizura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading