POZNATA PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG ALKOHOLA: Pijana divljala po aerodromu, policija odmah reagovala! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Ari Lenoks i dalje se nalazi u pritvoru zbog divljačkog ponašanja i navodnih pretnji koje je uputila radniku avio-kompanije.

POZNATA PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG ALKOHOLA: Pijana divljala po aerodromu, policija odmah reagovala! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Poznata pevačica Ari Lenoks zbog agresivnog ponašanja koje je manifestovala u Amsterdamu na aerodromu uhapšena. Naima, Ari je bila izuzetno divljački nastrojena prema zaposlesnom u avio-kompaniji, a sve vreme je bila u alkoholisanom stanju u javnosti. 

Holandska policija odmah je odreagovala i uhapsila pevačicu, kako prenose strani mediji, kako ne bi došlo do većeg problema, oni su rešili da Lenoksovu pritvore i privedu u policijsku stanicu. 

 

 

Još uvek nije poznato kada će pevačica biti puštena iz pritvora, a kako se spekuliše, razlog tome je što će se pokrenuti istraga, koja je već u toku, zbog navodnih pretnji koje je izrekla Aria. Ono što je još sumanutije jeste što je pevačica tokom privođenja, sve vreme ,,visila" na Tviteru i piskala iz minuta u minut šta se dešava. 

- Je*** amsterdamske snage sigurnosti. Oni mrze crnce - napisala je u jednom tvitu, dok je u drugom objavila: "Upravo me hapse."

 

 

- Samo želim da idem kući. Nikada više neću napustiti svoju kuću - dodala je ona.

 

 

- Naše snage su pronašle emotivno uznemirenu ženu, koja nije mogla da se smiri. Zato smo morali da je uhapsimo - rekao je Robert van Kapel iz policije Rojtersu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading