RUŽA RUPIĆ OTKRILA KAKVE NEPRISTOJNE PONUDE DOBIJA! Raspisujem konkurs za dečka: DOBIJAM RAZNORAZNE PORUKE OD LUDAKA! (VIDEO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ, Republika

Zabava

27.11.2021

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberka i pevačica Ruža Rupić otkrila je kakva joj je zarada, ali i ljubavni status.

RUŽA RUPIĆ OTKRILA KAKVE NEPRISTOJNE PONUDE DOBIJA! Raspisujem konkurs za dečka: DOBIJAM RAZNORAZNE PORUKE OD LUDAKA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačicu Ružu Rupić zatekli smo na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije, a ona nam je ovom prilikom otkrila kakvi su joj dalji planovi u karijeri, ali i da li joj prilaze momci, te da li joj je sada status zauzeta.

- Ne, niko mi ne prilazi, ne znam zašto, možda me se plaše. Ja u svim intervjuima raspisujem konkurse za dečka, ali nikako dečka da nađem - iskrena je Ruža pa dodaje da u inboks na Instagramu dobija brojne poruke, raznorazne sadržine:

- u DM dobijam poruke baš od ludaka, to je upitno šta mi šalju. Raznorazne stvari, fotografije i svašta nešto, što se mene tiče to ne moraju da mi šalju. Može neki fin, kulturan, ja sam slobodna.

Republika

Foto: Republika.rs

Ruža Rupić o karijeri

Kako je dugo na jutjub sceni, sa koje se prebacila na muziku, Ruža je otkrila i da li više zarađuje od ''Jutjuba'' ili od pevanja.

- Ja sam malo duže na ''Jutjubu'' pa s te strane je to malo razrađeniji posao što se mene tiče, nastupala sam par puta, sad treba da krenem malo jače da nastupam, tako da kada budem počela malo jače da nastupam onda će to biti od muzike, trenutno je ''Jutjub.''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading