NAOMI KEMBEL OJADILA SIROMAŠNU DECU, UHVAĆENA U MALVERZACIJI? Manekenka pod istragom nadležnih vlasti! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naomi Kembel je pod istragom nadležnih vlasti, koji su ustanovili da se manekenka baškarila novcem koji je prikupila od dobrotvornih revija koje je bile humanitarnog karaktera.

NAOMI KEMBEL OJADILA SIROMAŠNU DECU, UHVAĆENA U MALVERZACIJI? Manekenka pod istragom nadležnih vlasti! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Naomi u haljini

Jedan od najpoznatijih manekenki svih vremena Naomi Kembel 2005. godine pokrenula je dobrotvornu organizaciju pod imenomm ,,Fashion For Relief", što je svima verovatno i poznato. Međutim, njegna fondacija se trenutno nalazi pod istragom zbog sumnji da je neko upravljao finansijama, prenosi The Guardian. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Podsetimo, kako je Naomi volela da istakne, organizaciju je osnovala u cilju prikupljanja novca za decu koja žive u siromaštvu i vremenskim nepogodana širom planeta, a ono što se spekuliše jeste da je manekenka uspela da skupi na milione u dobrotvorne svrhe i to sve kroz njene dugogodišnje modne revije humanitarnog karaktera. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

No, sada se istražuje da li je Naomi sa saradnicima zaista pravilno koristila svoje zakonske dužnosti i odgovornosti prema zakonu o dobrotvornim akcijama. Kako se navodi, Kembelova je revijom u Londonu uspela da ,,spase svet", ali još uvek nije javnosti znano koliko je novčanih sredstava uspela da prikupi te večeri. U izveštajima koji su naknadno objavljiveni, piše da je do trenutka humanitarne revije koju smo spoemnili prikupljeno 1. 722. 000 evra, a da je uglavnom, većina tih izvora od strane sponzora. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Nakon računanja i pregledane dokumentacije i izveštaja zaključeno je da je 1. 895. 648 evra tek tako lako otišlo na organizovanje dobrotvorne akcije, kao i plaćanog PR-a. Izleda, po ovoj računi da je samo 6. 509 evra otišlo zaista u humanitarne svrhe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Naomi se nije oglašavala ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Leona

26.11.2021 14:42

Uvek je bila besna kobila. Tukla kucne pomocnice, gadjala jednu telefonom, odvratna baba.