PEVAČICA IZGUBILA BEBU, BOL JE RAZARA: Otkrila sve detalje, reči kojima je opisala TUGU razaraju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica oglasila se na Instagram profilu nakon što je saznala da je izgubila plod bebe, koju je tako silno očekivala.

PEVAČICA IZGUBILA BEBU, BOL JE RAZARA: Otkrila sve detalje, reči kojima je opisala TUGU razaraju dušu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Poznata pevačica širom sveta Džesi Džej objavila je tužne vesti, kojima je rastužila milionske pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, pevačica je sa drugaricom podelila prelepu vest da je ostala trudna, zbog čega je bila izuzetno srećna i već je razmišljala o svojoj budućnosti i planovima sa bebom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Međutim, Džesi se u jednom trenutku srušio svet kada je saznala da je izgubila bebu. Pevačica se oglasila na Instagramu i sa pratiocima, naročito ženama odlučila da podeli bol i tugu koju oseća zbog njenog gubitka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Podsetimo, Džesi je uspela da ostane u drugom stanju pomoću veštačke oplodnje na šta se odlučila svojevoljno, ali izgleda da je ovaj put sudbina odlučila drugačije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče popodne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

- Da, odlučila sam da sama postanem mama, jer sam to želela čitavog života. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu - napisala je pevačica.                                                                                                 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

                                     

 

Komentari (0)

Loading