DŽESIKA ALBA KAO DEVOJČICA: Nova frizura glumice zapalila društvene mreže

Autor: Srećna Republika

Zabava

25.11.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesika Alba je poznata kao žena čija lepota mnoge ostavlja bez daha. Do skoro je bila prepoznatljiva po svojim dugim uvojcima boje crne čokolade.

DŽESIKA ALBA KAO DEVOJČICA: Nova frizura glumice zapalila društvene mreže

Foto: youtube.com/printscreen

Džesika Alba ima novu frizuru

Njeno novo izdanje je društvene mreže dovelo do usijanja a portal Srećna Republika vam predstavlja ovu fantastičnu transformaciju.

Postoji verovanje da žene pribegavaju drastičnim promenama frizure kada su nezadovoljne svojim emotivnim životom, te na taj način radikalnim menjanjem boje ili dužine kose žele da unesu transformaciju i u druge sfere svoje svakodnevice.

Džesika Alba nam baš i ne deluje kao nezadovoljna žena, ako uzmemo u obzir da je već 13 godina u braku sa Kešom Vorenom i da sa njim ima troje dece. Međutim, ova uspešna preduzetnica je svakako htela da prodrma stvari u svojoj rutini friziranja, te se odlučila za radikalne poteze. Kako to izgleda pogledajte na portalu Srećna Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading