PREMINUO POZNATI GLUMAC U 66. GODINI: Njegova smrt izaziva JEZU, porodica NEUTEŠNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac preminuo je u 66. godini života, a ono što je svima čudno jeste što detalji njegove smrti još uvek nisu poznati.

PREMINUO POZNATI GLUMAC U 66. GODINI: Njegova smrt izaziva JEZU, porodica NEUTEŠNA! (FOTO)

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

 

Poznati glumac Piter Ejkrojd, inače mlađi brat Dena Ejkrojda, skončao je svoj život u 66. godini, a misterija oko njegove smrti izaziva jezu mnogima.

Naime, Piterova smrt objavljena je u epizodi ,,Saturday Night Lice", u kojoj je bio član glumačke postave u sezoni 1979 - 1980 godine. Ono što je svima izazvalo jezu jeste to što detaljo o Piterovoj smrti još uvek nisu poznati javnosti, zbog čega među gledaocima izaziva sumnju šta se zapravo desilo. 

Republika

Foto: printscreen

Piter Ejkrojd

 

Inače, Ejkrojd je rođen u Kanadi, tačnije u Otavi 19. novembra 1955. godine, a svoju glumačku karijeru započinje manjim ulogama. Piter se proslavio u filmu ,,Novi osvetnici", a bio je i član komičarske trupe u Torontu. 

Porodica i prijatelji se opraštaju od glumca potresnim rečima, a ono što ostaje misterija jeste na koji način je Piter skončao svoj život u 66. godini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading