PREMINUO POZNATI GLUMAC: Supruga u crnini, potresnim rečima se oprostila od njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac kog će svi pamtiti po kultnim ulogama i vanvremenskim rečenicama preminuo je u 78 godini života.

PREMINUO POZNATI GLUMAC: Supruga u crnini, potresnim rečima se oprostila od njega! (FOTO)

Foto: E-Stock/Dragan Milovanov

Poznatiji glumac Art La Fler, koji se proslavio tumačeći ulogu Bejba Ruta u filmu ,,Peščanik" premiuo je posle desetogodišnje borbe sa Parkinsonovom bolešću. Njegova supruga Šeli saopštila je ove tužne vesti, da je njen voljeni suprug skončao život u 78 godini života. 

Svet će definitivno Arta pamtiti po rečenici iz pomenutog filma ,,Zapamti dete, prostoje herori i postoje legende. Heroji se pamte, alilegende nikada ne umiru". 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Art La Fler preminuo

 

Supruga poznatog glumca se oglasila i napisala da je njena ljubav života izgubio bitku za život. 

- Ovaj momak… Posle desetogodišnje borbe sa A-tipičnom Parkinsonovom bolešću, Art La Fler, ljubav mog života je preminula. Nasmejao je toliko ljudi likovima kao što su Bejb Rut u Peščaniku, Vila Zubić u Deda Mrazu 2 i 3 i Čik Gandil u Polju snova, da spomenemo samo neke. Bio je velikodušan i nesebičan čovek što se prenelo na njegovu glumu, ali što je još važnije, bio je neko ko je bio tu za svoju porodicu i prijatelje. Nikada nije bio srećniji od dana kada je snimljena ova slika, kada se Glenda La Fler, koju je bio presrećan što ima kao ćerku, pridružila našoj porodici. Bila sam tako srećna što sam imala 43 godine vezu sa čovekom koji me je cenio i koga sam obožavala. Umetnost je bila veća od života i za nas je značila svet - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading