POZNATI PEVAČ ZLOSTAVLJAO MAJKU: U kući imao SOBU ZA SILOVANJE, prijatelj otkrio JEZIVE DETALJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni muzičar Merilin Menson optužen je od strane prijatelja da je zlostavljao majku.

POZNATI PEVAČ ZLOSTAVLJAO MAJKU: U kući imao SOBU ZA SILOVANJE, prijatelj otkrio JEZIVE DETALJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kontroverznimuzičar Merilin Menson  oduvek je privlačio pažnju medija, a zbog mnogih izjava ljudi su stekli o njemu sliku da je bio nasilnik i siledžija koji je maltretirao sve oko sebe. Mnogi detalji njegovog burnog života isplivali su na videlo, a sada su svi šokirani navodima da je uznemiravao i maltretirao majku. Naime, njegov prijatelj iz detinjstva izneo je tvrdnje da je pevač zlostavljao svoju majku.

U magazinu ,,Rolling Stone" pojavio se članak sa mnogobrojnim izjavama navodnih svedoka koje je Menson zlostavljao. Kako su neke žene tvrdile, koje su prošle njegovu torturu u svom domu imao je sobu koja u je služila za mučenje i zlostavljanje, a drugim rečima, tu prostoriju nazivao je ,,sobom za loše devojke".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Merilin Menson

 

Pevačica Fibi Bridžers još u februaru ove godine objavila je na društvenoj mreži Tviter status da je kao tinejdžerka i "veliki fan Mensona" bila gost u njegovom domu, u kojoj je kako su žrtve govorile imao prostoriju koju je nazvao "sobom za silovanje". 

U maju 2021. godine Ešli Morgan Smitlajn, jedna od desetak žena koje su optužile Mensona za zlostavljanje, rekla je za "People Magazine" da ju je zaključao u sobu kada ga je razljutila.

U maju 2021. godine u časopisu ,,People Magazine" Ešli Morgan Smitlajn ispričala je sve o njenom boravku u njegovoj kući, te je iznela tvrdnje i optužila Mensona za zlostavljanje. Ešli je ispričala da ju je zaključao u sobu u trenutku kada ga je naljutila, pa je on želeo da je ,,kazni", tako što ju je zaključao u ,,sobu za loše devojke".

 

 

Međutim, javnost se dodatno šokirala kada se u javnosti pojavila izjava i svedočenje Mensonovog prijatelja iz detinjstva, Tima Vona. Naime, priča koju je Tim izneo u javnost doslovno ledi krv u žilama. Kako je Von ispričao i tvrdio, Menson je imao vrlo neprirodan odnos sa njegovom majkom, zbog čega mu je uvek to ,,kopalo oči". Tim je izneo informaciju da je Merilin zlostavljao i svoju majku. 

- Lovio ju je sa držačem za mikrofon. Pitao sam ga zašto to radi, a on je rekao: "Kučka uvek upada u pogrešno vreme".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading