HITNO SMEŠTEN U URGENTNI CENTAR: Poznati holivudski glumac se povredio u Srbiji! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac povređen je tokom snimanja koje se odvija u Beogradu, pa je hitno hospitalizovan!

HITNO SMEŠTEN U URGENTNI CENTAR: Poznati holivudski glumac se povredio u Srbiji! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

 

Velika holivudska zvezda i pevač opera Džon Džejms u ,,Dinastiji" tumačio je lika Džefa Kolbija. Džon se naizgled, povredio u Beogradu, tokom snimanja filma o Hanteru Bajdenu, inače sinu predsednika Džoa Bajden. 

Džjems je istakao da je nakon povrede, u beogradskom Urgentnom centru dobio idealne uslove i da je oduševljen medicinskim osobljem u Srbiji. 

 

 

Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno - ispričao je Džejms „Dejli mejlu“.

Odmah potom, glumac se prisetio kako je izgledao susret sa menadžerom u jednom prestoničkom poznatom hotelu, koji ga je zapravo i odveo u bolnicu. 

 

 

Bila je to subota uveče u urgentnom centru i kao svaka subota u svakom urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje - rekao je Džejms.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading