ADEL OTVORILA DUŠU O RAZVODU, PRVI PUT PRIZNALA: Bivši suprug me je UNIŠTIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Adel prvi put u javnosti otkrila je zbog čega ju je bilo stid u životu, a potom i otkrila detalje o njenom bivšem suprugu.

Republika

Foto: youtube.com/Recording Academy / GRAMMYs

Adel o razvodu

 

Jedna od najpoznatijih pevačica Adel prvi put je otvorila dušu i progovorila o njenom razvodu, koji već godinama intrigira javnost. Adel je pored razvoda, otkrila i sve o njenom emotivnom krahu koji je doživela, kao i o komentarima koji su je pogađali na tu temu. 

Poznato je da veliki umetnici inspiraciju pronalaze u tužnim i bolnim trenucima koji im se dese u životu, pa su pevačicini obožavatelji mislili da će emotivni krah i razvod Adel navesti da napiše novi album, zbog čega su sa osmehom prihvatili njen ljubavni brodolom, koji je ostavio veliki trag u njoj. Međutim, kako je vreme prolazilo, pevačica je shvatila da joj fanovi nisu želeli loše, već da željno očekuju njene nove pesme, te ističe da je u tom trenutku spazila koliko su je se obožavatelji uželeli. 

Republika

Foto: youtube.com/Adele

Adel pesme

 

- Ali u stvarnosti, to nije njihova odgovornost. U stvarnosti, njihova je odgovornost kao obožavatelja da žele dobru ploču i nadaju se da ću je snimiti. Pa sam te komentare uzela s prstohvatom soli i bilo je sve u redu - rekla je Adel. 

Potom je pevačica sa vanserijskim talentom za pesmu otkrila sve o njenom odnosu sa bivšim suprugom. Kako je Adel istakla, pored bivšeg muža se nikada nije osećala srećnom, ispunjenom, kao ni motivisanom, što ju je vremenom emotivno ubijalo, a potom i definitivno uništilo. 

- Činjenica da toliko ljudi koje ne poznajem zna da nisam uspela, to me je*eno uništilo. Stidela sam se. Niko me nije osramotio, ali se osećaš kao da nisi uspeo - objasnila je Adel.

Republika

Foto: Youtube.com/SNL

Pevačica Adel

 

Nakon što se razvela, sve lađe su joj potonule, pa Adel ne krije da je imala teške momente u životu. Pevačica je potom ispričala i daje novu ljubav pronašla nešto kasnije, kao i da je sadašnji dečko Rič Pol potpuno ispunjava. Fanovi su i pre nego što je ozvaničila vezu sa Ričom prihvatili njega na društvenim mrežama, zbog čega je pevačici mnogo lakše bilo. 

- Nisam rekla mnogim svojim prijateljima na početku jer sam to htela da zadržimi za sebe - zaključila je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading