PODNETA TUŽBA PROTIV ALEKA BOLDVINA: Glumac će biti izveden pred SUD zbog UBISTVA Haline Hačins! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan član iz ekipe filma ,,Rđa" podneo je tužbu protiv Aleka Boldvina zbog nesavesno ponašanja na setu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin

 

Protiv glumca Aleka Boldvina pokrenuta je tužba, saznaju strani mediji i to zbognesavesnog ponašanja na snimanju jedne scene za film ,,Rđa". Jedan od čanova pomenutog filma prošlog meseca bio svedok jedzivog skandala kada je Alek usmrtio Halinu Hačins hicem iz pištolja. 

Serž Svetnoj, inače po zanimanju električar, bio je na snimanju filma u Novom Meksimu, prenose strani mediji. Serž je optužio producente i ostale članove filmske ekipe, ističući i glumca Aleksa Boldvina da nisu primenili bezbednosne standarde, zbog čega je došlo do kobne situacije koja je odnela život prelepoj Halini. 

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

Alek Boldvin ubio Halinu Hačins

 

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u slučaju slučajnog smrtonosnog pucnja koji u krajem oktobra ispalio Alek Boldvin. Ono što je poznato jeste da se istraga i dalje vodi, što su potvrdile i vlasti u Santa Feu u Novom Meksimu, ali ono što je sve iznenadilo jeste da do sada nije podneta ni jedna tužba za incident koji se odigao na snimanju seta za film.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće nisu odmah odgovorili na zahtev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja, prenosi Reuters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.