ALEK BOLDVIN UPUTIO JAVNI APEL! Glumac nakon što je UBIO koleginicu poručio: POLICIJA TREBA DA NADZIRE BEZBEDNOST ORUŽJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je slučajno usmrtio direktoru fotografije Hajlin Hačins, glumac Alek Boldvin uputio je javni apel policiji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin se oglasio

Holivudski glumac Alek Boldvin ne može da se oporavi od tragedije koja se dogodila na setu filma ''Rust'' kada je slučajno usmrtio direktorku fotografije Hajlin Hačins, te je odmah istakao da je uz policiju i daje sve od sebe da istraga o nesrećnom slučaju bude što bolje urađena, te da se otkrije ko je kriv za tragediju.

 

 

Boldvin je takođe istakao i da bi policajci trebalo da prisustvuju snimanjima kako bi nadzirali korišćenje oružja, bilo pravog bilo lažnog.

Ukleto mesto

Tokom zatvaranja seta, radnika Džejsona Milera je ujeo za ruku otrovni pauk, a samo nekoliko dana kasnije zbog jačine otrova, Džejsonu je počelo odumiranje ćelija u tkivu, nakon čega je dobio i sepsu. Lekari ne otkrivaju i dalje šta se zaista dešava, mada su potvrdili da ukoliko ne budu sprečili širenje otrova, moraće da mu amtupiraju ruku.

- Na svakom filmskom ili televizijskom setu na kom se koristi oružje, lažno ili ne, treblo bi da bude policajac, zaposlen od strane produkcije, da posebno nadzire sigurnost oružja - poručio je glumac.

 

 

Podsetimo, Alek je slučajno ubio direktorku fotografija Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza, na setu filma "Rust", iz oružja koje mu je dao pomoćnik reditelja Dejvid Hals, koji je kako se navodilo pred svima rekao da je oružje sigurno za filmsku upotrebu. Ovo nije prvi put da Hlas ima problema zbog nesavesnog ponašanja na poslu, te godinama unazad postoje žalbe na njegovo ponašanje, rad i sigurnost na snimanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading