DŽOI IZ PRIJATELJA ŽIVOT POSVETIO ĆERKI! Glumac Mat Leblank progovorio o NAJTEŽEM periodu života: MISLIO SAM DOŽIVEĆU NERVNI SLOM!

Autor:

Zabava

10.11.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Američke serije “Prijatelji”, Mat Leblank, javno je progovorio o teškom periodu njegovog života.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mat Leblank u ulozi brižnog oca

Jedna od najpoznatijih američkih serija 90-ih godina, "Prijatelji", ne bi dostigla slavu koju jeste da nije bilo glumca Mat Leblank-a, poznatijeg po ulozi Džoija.

Glumac je sada pokazao stranu ličnosti koja nije javnosti bila poznata. Naime, Mat je posvećen otac koji nije odustao od svoje ćerke kada su joj doktori dijagnostifikovali jedan oblik displazije - problem u mozgu koji utiče na motorne sposobnost. Doktori su pripremali Mat-a da se ćerkino stanje najverovatnije neće promenti, ali se glumac nije predao te je svojom roditeljskom posvećenošću uspeo da joj pomogne da se izleči.

Kako nesreća nikad ne dolazi sama, Mat se baš u tada razveo od žene.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mat Leblank se razveo u najtežim trenutcima života

-Mislio sam da ću doživeti nervni slom. Neko vreme sam se posvetio samo ćerki Marini, maltene nisam izlazio iz kuće. Nisam želeo da se predam. Doktori su primetili da joj se stanje drastično poboljšava. Sa dve godine je bila mnogo bolje. Godinama nisam želeo da imam bilo kakav raspored, pa su i snimanja novih projekata trpela. Ali sve se isplatilo. Marina sada ima 17 godina i stanje joj je potpuno dobro. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu – ispričao je Met.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Prijatelji" na okupu posle 20 godina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading