NAKON ŠTO JE ALEK BOLDVIN UBIO HALINU, JOŠ JEDNA NESREĆA NA SNIMANJU FILMA: Doktori strahuju da će morati da mu AMPUTIRAJU RUKU!

Autor:

Zabava

08.11.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alek Boldvin dospeo je u žižu skandala nakon što je usmrtio iz vatrenog oružja Halinu Hačins, a sada je svet protresla još jedna tragedija sa istog seta.

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

Alek Boldvin ubio Halinu Hačins

 

Nakon svetskog skandala kada je glumac Alek Boldvin na setu snimanja filma ,,Rust" usmrtio snimateljku Halinu Hačins, odigrala se još jedna nezgoda koja je mogla da odnese život radniku. 

Podsetimo, Alek Boldvin je iz pištolja usmrtio Halinu Hačins, ali i ranio režisera Džoela Souzu, nakon čega su domaći i strani mediji brujali kako je uopšte došlo do toga da se na setu pojavi pravo vatreno oružje. 

Međutim, dok se misterija ne reši, novi skandal se desio i to radniku Džejsonu Mileru! Naime, Džejsona je ugrizao izuzetno otrovni mogao, pa su doktori jedva uspeli da mu spasu ruku. Smeđi pauk, poznat kao pauk samotnjak je retka vrsna sa koja je vrlo otrovna, a baš on je ujeo Džejsona, prenose strani mediji. 

Republika

Foto: youtubecom/printscreen

Alek Boldvin

 

Dok je pomagao radnicima u zatvaranju filmskog seta, nešto kasnije nakon tragedije, Džejson se zadesio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, te je dobio ujed pauka, koji je mogao da ga košta amputiranje ruke. 

Za sada, kako prenose mediji, lekari se i dalje bore da spreče širenje otrova, jer se Mileru samo nekoliko dana nakon ujeda pauka desila još veća nesreća. Naime, zbog jačine otrova, Džejsonu je počelo odumiranje ćelija u tkivu, a nakon toga je dobio i sepsu. Lekari ne otkrivaju i dalje šta se zaista dešava, mada su potvrdili da ukoliko ne budu sprečili širenje otrova, moraće da mu amtupiraju ruku. 

Predstavnik za medije producenata filma "Rust" rekao je da ne komentarišu nesreće svakog radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading