SVI SE PITAJU KO JE REPER NA ČIJEM JE NASTUPU POGINULO NEKOLIKO LJUDI!? Čeka bebu s MILIJARDERKOM, a karte za koncert naplaćivao 500 dolara!

Autor:

Zabava

07.11.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Energičan nastup repera Trevisa Skota, ovog puta postao je smrtonosan, nakon što je nekoliko osoba poginulo na njegovom koncertu.

Republika

Foto: printscreen

Trevis Skot reper

Na muzičkom festivalu "Astroworld Music Festival" u Hjustonu došlo je do stampeda stravičnih razmera u kojem je povređeno desetine posetilaca. Tokom koncerta Trevisa Skota na muzičkom festivalu je tokom stampeda poginulo najmanje osam osoba. Američki mediji prenose da je povređeno nekoliko desetina ljudi, ali i otkrivaju detalje iz privatnog života Travisa Skota, dečka najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener.

U tvitu objavljenom u subotu, Skot je rekao da je "Apsolutno skrhan onim što se sinoć dogodilo". On je obećao da će raditi "Zajedno sa zajednicom Hjustona na lečenju i podršci porodicama kojima je pomoć potrebna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott)

 

Inače, Travis Skot i Kajli su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima zbog ćerkice, a ovog juna su objavili i da su se pomirili i da čekaju drugo dete. Danas je stigla vest da je tokom njegovog nastupa, na kojem su karte dostizale cenu i do 500 dolara i uprkos ceni rasprodate za sat vremena, nastao stampedo u kojem su posetioci koncerta izgubili živote.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading