UDALA SE KAJLI DŽENER! Procurila fotografija koja je ŠOKIRALA javnost, obavila TAJNO VENČANJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađa milijarderka Kajli Džener udala se za Travisa Skota, sa kojim čeka već drugu bebu, prenose strani mediji.

Republika

Foto: Youtube.cim/Vogue

Udala se Kajli Džener

 

Mesecima unazad se šuška o tome da su Kajli Džener i njen bivši dečko, sa kojim je dobila bebu Travis Skot ponovo u ljubavnoj romansi, zbogčega se podigla velika prašina u stranim medijima, a na forumima i društvenim mrežama se već odavno razvijaju nove teorije zavera. Dosta se spekulisalo da njih dvoje nemaju dobar odnos, kako su oni pokušavali da predstave ranije, te da je ćerka Stormi jedini veza koja ih spaja.

Poznato je da je Kajli čeka i drugo dete sa Travisom Skotom, a ono što su svi primetili jeste da ona izgleda nikad zadovoljnije i srećnije nego sada, dok uživa u trudničkim datimakao najmlađa milijarderka na svetu. 

 

 

Međutim, ono zbog čega su svi zaintrigirani jeste da se do sada još uvek niko postavilo pitanje venčanja Kajli i Travisa, a kada govorimo o teorijama, tu je i ona stara dobra polemika o ,,prokletstvu porodica Kardašijan". Poznato je javnosti da još nijedan brak u njihovoj porodici nije uspeo da opstane, te da se svaki put odigra neki veliki skandal o kom se mesecima priča. 

Nedavno Travis je odlučio da napravi zanimljivo, i nadasve preskupo iznenađenje za njegove princeze, pa je tako ćerki Stormi i Kajli kupio papreno skupo prstenje sa dijamantima, zbog čega su se njegovi pratioci raznežili.

 

 

Naime, ona je nedavno uslikana sa ćerkom na aerodromu u Los Anđelesu, a dok je oblačila jaknu, mogao se na njenoj levoj ruci videti prsten nalik na burmu. Spekuliše se da je Kajli izgovorila sudbonosno ,,da" pod velom tajne od javnosti, a u prilog tome govore fotografije sa ogromnim dijamantskim prstenom na ruci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading