A TAMAN SMO MISLILI DA SMO SVE VIDELI! Rijana se PONOVO skinula, a od vrelih poza zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijana redovno šokira javnost svojim provokativnim izdanjima, a poslednje fotke koje su osvanule na društvenim mrežama, dodatno su uzburkale javnost i pokrenule lavinu komentara.

Republika

Foto: printscreen

Rijana se skinula

Robin Fenti, poznatija kao Rijana je jedna od najpoznatijih svetskih pevačica. Njen kontroverzni način života često je pod lupom javnosti, ali takođe i golišave slike s kojim često počasti mnogobrojne pratioce.

Rijana je dobro poznata po svom egzibicionizmu, te njene milionske pratioce ni malo iznenađuju njene obnažene fotke, a svi se sećaju njenih provokativnih fotki u toplesu, kojima je zaludela muškarce. Poznato je da lepotica sa Barbadosa, nema problem da se skine. Najčešće to radi samoinicijativno, te provokativne fotografije deli sa svojim virtuelnim prijateljima na socijalnim mrežam.

 

 

Ovog puta Rijana je objavila niz provokativnih fotki, i tako opet zaludela pripadnike jačeg pola. Pozirala je u provokativnom izdanju, a na sebi je nosila ljubičasti čipkasti donji veš koji je savršeno istakao njeno izvajano telo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading