SUPRUGA ALEKA BOLDVINA STRAHUJE ZA NJEGOVO MENTALNO ZDRAVLJE: Ovo je JEDNA VELIKA TRAUMA!

Autor:

Zabava

31.10.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hilarija je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima, a tom prilikom je priznala da strahuje za glumčevo mentalno zdravlje.

Republika

Foto: printscreen

Alek Boldvin i Hilarija

Supruga Aleka Boldvina, Hilarija Boldvin (37) boji se da glumac ne razvije PTSP nakon što je slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins.

– Volim te i tu sam – napisala je Hilarija u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

 

 

Ranije u subotu Hilarija je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima. Bio je to prvi put nakon fatalne nesreće da su Boldvinovi razgovarali sa novinarima.

Hilarija je tada odvezla svoju porodicu u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga, navodi New York Post.

 

 

- Dovela sam ga ovde jer oplakujemo ​​Halininu smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam ograničiti PTSP - izjavila je Hilarija.

- Pogledate što se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine - dodala je.

Otkrila je da se njen suprug oseća “užasno” i da su “pokušavali naći mirno mesto kako bi se ona mogla pobrinuti za njega.

- Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju - rekla je.

Dan nakon nesreće u kojoj su poginuli Hačins i ranjen reditelj Džoel Suza, Hilarija Boldvin je viđena kako napušta porodični dom u Grinič Vilidžu.

- Nisam znala kuda idem, samo sam vozila. Samo sam se vozila okolo i okolo sa svojom decom - rekla je Boldvin.

Podsetimo, rano u subotu Alek Boldvin je prvi put nakon nesreće razgovarao s medijima. Hilarija je celo vreme stajala kraj supruga i snimala ono što govori. U nekoliko navrata, kad se pokušala uključiti u razgovor, Baldvin je oštro prekinuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading