BOLDVIN NIJE JEDINI RUKOVAO SMRTONOSNIM ORUŽJEM? Procurili novi DETALJI istrage, zaplenjeno 500 metaka!

Autor:

Zabava

28.10.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Alek Boldvin u žiži je svetske javnosti nakon što je na setu usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, istraga je u toku i dalje, a šerif Mendoza je otkrio nove detalje slučaja.

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

Održana konferencija za novinare

Holivudska tragedija u kojoj je glumac Alek Boldvin usmrtio na snimanju novog filma direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelj Džoela Suzu i dalje potresa javnost, istraga je u toku, a na konferenciji za novinare su otrkiveni dodatni detalji slučaja.

Šerif Adan Mendoza, otkrio je da postoji sumnja da je bilo još pravih metaka na setu.

- Ne želim dalje da komentarišem kako su se oni tu našli. Istraga i dalje traje, a sve će se znati kada se obavi testiranje u kriminalnoj laboratoriji i sazna se zvanično da li su oni pravi ili ne - rekao je i dodao da je u toku istraga kako bi se saznalo kako je bojevo oružje i municija uopšte dospelo na set.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin usmrtio je direktorku fotografije

- Razgovaramo sa onima koji su proveravali ili rukovali oružjem koje je dato gospodinu Boldvinu u ruke. Postoje i neka dodatna pitanja koja ćemo morati da postavimo - ispričao je Mendoza i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin na setu usmrtio direktorku fotografije, povredio reditelja

- Znamo sa sigurnošću da je postojao jedan pravi metak na setu. Želimo da utvrdimo da li ih je bilo još, što će biti izvršeno tesitranjem. Za sada istražujemo zašto ih je bilo, kako su se tu našli jer nisu tu trebali da budu.

Istraga je u toku, a krivična prijava nije podneta ni protiv koga. Glumac Alek Boldvin, oružarka Hana Gutjerez i asistent reditelja Dejvid Hals  sarađuju u istrazi, a oni su ljudi koji su rukovali oružjem. Oko 500 metaka je zaplenjeno na setu, a svi dokazi biće predati FBI-ju kako bi dalje bili procesuirani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading