OVO O NJEMU NIKO NIJE ZNAO! Grejs Keli nije bila PRVI izbor princa Renija, a evo na koju SVETSKU DIVU je pao! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti su isplivali detalji koji otkrivaju da je Merlin Monro, bila fatalna čak i po članove kraljevskih porodica.

Republika

Foto: Wikipedia

Princ Renije i Grejs Keli

Bez obzira što članovi svake od kraljevskih porodica odrastaju i žive svoj život pred očima javnosti, uvek postoji neki detalj i neka tajna koji se kasnije obelodani.

Pokojni princ Renije, pre nego što je upoznao Grejs Keli i s njom osnovao porodicu, bio je očaran Merilin Monro. Bilo je to u doba u kojem je, nedugo nakon završetka Drugog svetskog rata, zbog finansijskih poteškoća i problema u turizmu Renije bio na dobrom putu da izgubi krunu. 

Princ Renije odlučio je da bi za sve bilo najbolje da oženi neku holivudsku "princezu" i time kapitalizuje slavu i bogatstvo od tog braka. Monaku je bilo preko potrebno da oživi granu privrede od kojeg su najviše imali prihoda - turizam, zato je to bio logičan sled događaja.

Republika

Foto: Wikipedia

Merlin Monro

Na listi holivudskih zvezda sa A liste visoko je bila Merilin Monro, idealna kandidatkinja za prinčevu suprugu. Ali njen status se*s-simbola i preterana se*sualnost koja se isticala u javnosti bili su nešto zbog čega nije mogla, čak i da je to želela, da postane princeza, zato je njeno ime ubrzo sklonjeno sa spiska, nedugo potom Renije je upoznao svoju buduću ženu, i desils se ljubav na prvi pogled.

Renije je zaista bio očaran čim je Grejs zakoračila u palatu i u njoj je, kako kažu, odmah pronašao rešenje svih problema. Grejs Keli ostvarila je svoju bajku udajom za princa u aprilu 1956. godine, nakon čega je rodila troje dece - princeze Karolin i Stefani kao i princa Alberta.

Ali sve to imalo je i visoku cenu. Zbog svega što joj se događalo na privatnom planu Grejs je odabrala ljubav nauštrb karijere. Imala je samo 26 godina kada se udala za princa i čak je platila dva miliona dolara kao miraz da bi mogla da postane princeza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading