VALENTINA PLJUNULA NA SVOJ NAROD, A SAD SE VADI NA EUFORIJU: Misica tvrdi da je NESVESNO pokazala albanskog orla, želi da pobegne s takmičenja! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

26.10.2021

15:39

Srpska misica interkontinental Valentina Petrović oglasila se nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj, u društvu drugih takmičarki pokazuje albanski simbol - dvoglavog orla.

Instagram/valeryview

Valentina Petrović

Valentina nakon pljuvanja na sopstvenu državu i narod sada pokušava da se opere tvrdeći da u naletu euforije nije znala šta radi.

- Bila sam pozvana da se fotografišem i velikom brzinom sam stala pored devojaka koje su mi, u euforičnoj brzini, namestile ruke. Nisam imala nikakvu lošu nameru - vadi se misica i za sve krivi "trenutnu nepromišljenost" i "glupu spontanost".

U odlučnoj nameri da se "iščupa" iz situacije u koju je sama sebe smestila, Valentina ubeđuje pratioce da je jedini simbol koji nosi u srcu - "naša država".

- Jako mi je žao. Zato sam pored dubokog izvinjenja donela i odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje - kaže ona.

Međutim, razlog za povlačenje iz takmičenja nije skandal koji je napravila već, kako kaže, želja da "sebi olakša pritisak koji nosi".

Valentina takođe navodi da "joj teško padaju sve poruke i kritike koje dobija", ali da se "nada da će je razumeti". 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ive

26.10.2021 15:44

Pa mi odavno sami po sebi pljujemo i omalovazavamo....