ALEK BOLDVIN SE NAŠAO SA SINOM I SUPRUGOM HALINE HAČINS: Srceparajuća scena ledi KRV U ŽILAMA, a evo šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Alek Boldivn našao se samo dva dana nakon što je usmrtio Halinu Hačins sa njenim suprugom Metom i sinom, a izvor blizak njemu otkrio je kako je sve prošlo.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Alek Boldvin u zagrljaju supruga Haline Hačins

 

Popularni glumac Alek Boldvin nakon skandala koji se protresao ceo svet, susreo se sa suprugom snimateljke Haline Hačins, koju je on usmrtio hicem iz pištolja na setu. Alek je u nedelju ujutru, samo dva dana nakon epskog skandala imao susret sa Metom Hačinskom.

Pored Meta, tu je bio i sin Haline i Meta, Andros, koji ima svega devet godina. Susret je bio emotivan i pun napetih varnica zbog celokupne situacije, a kako je izvor otkrio, Aleku nije bilo svejedno.

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

Alek Boldvin ubio Halinu Hačins

 

- Susret je bio srceparajući. Alek se povukao kako bi došao sebi. Tako se on nosi sa teškim situacijama. Kad god se tako nešto dogodi, on se povuče - kaže izvor blizak glumcu za "People".

Podsetimo, Alek je nakon što je usrmtio Halinu, ranio i reditelja Džoela Souza. Nakon što je došao sebi, Alek je na društvenoj mreži Tviter napisao prvu svoju izjavu, u kojoj je istakao koliko mu je loše, te da mu je srce slomljeno.

- Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu -  napisao je Boldvin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading