BAHATOSTI NEMA KRAJA! Holivudska MILIJARDERKA se razmeće parama, a goste USLOVLJAVA šta će joj KUPITI NA VENČANJU!

Autor:

Zabava

25.10.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton je poznata po tome, što voli da joj svi ugađaju, ali sada se dosetila da za njeno venčanje, gosti moraju da iskeširaju poklone i po nekoliko hiljadaevra, kako bi prisustvovali tom događaju.

Republika

Foto: printscreen

Paris Hilton važi za milijarderku

Iako bi mnogi pomislili da jedna od najimućnijih žena u svetu slavnih, Paris Hilton, ima sve što se poželeti može, realnost je ipak drugačija. Bez obzira što raspolaže enormnim bogatstvom, starleta je sastavila listu žrlja i poklona za venčanje od zvanica, koji će prisustvovsti toj gala proslavi, te ih na taj način maltene uslovila.

Lista koja bi zadovoljila njene potrebe je poduža, Na spisku su kristalni predmeti za kuću, srebrni okvir za slike "Buccellati" vredan više od 2.600 evra, zatim skupoceni svećnjak u obliku svetiljke koji košta oko 1.000 evra, kao i kristalna figura medveda vredna više od 300 evra, ali tu nije kraj. Paris, takođe ima u planu i kuhinju da preopremi, a za tu njenu želju, moraće da se izdvoji basnoslovna suma novca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Podsetimo, Paris Hilton je u žiži javnosti dospela upravo zbog niza skandala, ali i kontroverznog ponašanja, a pored toga muku je mučila i sa zavisnošću od narkotika. Policija je pre nekoliko godina zaustavila automobil u kojem se nalazila popularna starleta sa prijateljicom, zbog mirisa marihuane koji je iz njega dopirao, te je bila privedena, ali ubrzo i puštena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading