ODRŽANA KOMEMORACIJA HALINI HAČINS: Alek se pojavio, svi su pretrnuli od STRAHA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Novom Meksiku održana komemoracija ubijenoj snimateljki Halini Hačins, koju je glumac Alek Boldvin hicem iz pištolja usmrtio.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Komemoracija Halini Hačins

 

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je glumac Alek Boldvin usmrtio hicem iz pištolja snimateljku Halinu Hačins, najbliži prijatelji i porodica okupila se kako bi održali komemoraciju preminuloj devojci. 

Republika

Foto: tanjug/AP, Instagram

Alek Boldvin ubio Halinu Hačins

 

Naime, kako je poznato, Alek je Halinu usmrtio tokom snimanja jedne od scena za film koji priprema, nakon čega je prevežena helikopterom u univerzitetsku bolnicu, ali su lekari potom ustanovili da je preminula. Glumac se oglasio potom na Tviter profilu i poručio da mu je srce slomljeno zbog svega što se desilo. 

- Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih koji su poznavali i voleli Halinu -  napisao je Boldvin.

 

 

Glumac Boldvin je na komemoraciji bio sa sinom i suprugom nastradale direktorke fotografije, a svi su ostali u šoku kada su ga videli, prenose strani mediji. Komemoracija je održala u Santa Feu u Novom Meksiku, gde je zapravo upućen i poslednji pozdrav Halini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading