BRED PIT PAO U ZABORAV! Anđelina Džoli našla ZAMENU za glumca, uhvaćena u AKCIJI sa ovom SVETSKOM ZVEZDOM! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

24.10.2021

09:27

Holivudska superzvezda Anđelina Džoli je na dobrom putu to da obnovi romansu s prvim suprugom, Džonijem Lijem Milerom, sa kojim je inače već bila u braku.

youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli prebolela Bred Pita

Nakon kraha braka sa popularnim glumcem Bred Pitom, izgleda da se sreća osmehnula i Anđelini Džoli. Sve su veća šuškanja da je popularna Holivudska zvezda na puti da obnovi romansu sa  Džonijem Lijem Milerom, kako prenose američki mediji.Pošto je u poslednjih nekoliko nedelja više puta viđena u društvu bivšeg supruga, spekulacije su sve glasnije, da ovaj popularni dvojac planira da obnovi romasu.

youtube.com/printscreen

Džoni Li Miler je bio u braku sa Anđelinom Džoli

Anđelina se redovno viđa s bivšim suprugom, tvrde izvori bliski glumici. Kontakt su obnovili u prethodnih godinu dana i najčešće susrete organizuju u Bruklinu, kvartu Njujorka u kome Džoni Li Miler živi poslednjih godina. Sredinom juna Džolijeva je primećena kako s bocom skupog vina ulazi u zgradu u kojoj se nalazi apartman njenog prvog supruga, a snimljena kako ga napušta tri sata kasnije, te je ovo sve bio povod da njihova i dalje ne ozvaničena romansa, bude tema broj jedan u Holivudu, ali i dalje.

Podsetimo, par je bio u braku tri godine, od 1996. do 1999, a zbližili su se na snimanju trilera “Hackers” 1995.

 

Komentari (1)

Loading
zora

24.10.2021 09:39

Ako je bio u braku zna kako mu je bilo dobro. Zato su se i rastali.