OGLASILA SE ĆERKA ALEKA BOLDVINA: Ajrlend poslala NEVEROVATNU poruku, sve bi dala da može da uradi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alek Boldvin juče je usmrtio Halinu Hačins i ranio Džoela Suza, a sada se oglasila i njegova ćerka Ajrlend.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin, Ajrlend Boldvin

Juče je ceo svet tresla vest o ubistu Haline Hačins i ranjavanju Džoela Suza na snimanju filma "Rust". Tragedija se desila kada je Halinu i Džozela upucao glumac Alek Boldvin

Nakon toga dosta se pisalo i o privatnom životu ovog holivudskog glumca, a posebno se istakla priča o njegovom odnosu sa ćerkom Ajerland koja danas puni 26 godina. Naime, Ajerlend, koja je po uzoru na oca i sama postala glumica, a poznata je i kao manekenka, oglasila, sa ocem je imala turbolentan odno od detinjstva.

 

 

Alek se na nju naljuti kada je 2007. godine pokušao da je dobije na mobilni telefon, a tada jedanaestogodišnja devojčica, nije se javila. Nazvao ju je tada "nepristojnom svinjom" zbog čega su godinama kasnije imali odnos na klimavim nogama, a glumac je hteo da se ubije što je to uradio jednom od svojih sedmoro dece. 

Ajrlend i Alek uspeli su nekako da prevaziđu to, a glumica se oglasila i rekla kako se oseća po pitanju ove tragične nesreće.

Foto: printscreen

Ajrlend Boldvin oglasila se o nesreći

- Šaljem ljubav i podršku porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem isceliteljske misli Džoelu Suzu. I volela bih da mogu da zagrlim tatu baš jako danas - napisala je glumica i manekenka na svom instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading