BIBEROVA ŽENA U PROVODU DOK JOJ STRIC ČEKA KAZNU ZA UBISTVO: Pakao kroz koji prolazi Alek Boldvin ne dotiče njegovu sestričinu Hejli!

Autor:

Zabava

23.10.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma usmrtio je direktorku fotografije i ranio režisera, a njegova sestričina Hejli Biber za to vreme luduje i ne obazire se na tragičnu situaciju u porodici.

Republika

Foto: Tanjug/AP/printscreen/instagram.com

Hajli Biber je sestričina Aleka Boldvina

Svet je ostao zapanjen kada je u medijima kao bomba odjeknula vest da je popularni holivudski glumac Alek Boldvin usmrtio na setu direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Alek Boldvin ubio na setu direktorku fotografije i ranio režisera

Ono što malo ko zna jeste da je ćerka Alekovog rođenog brata Stivena, Hejli Boldvin, udata je za Džastina Bibera. Ona je dospela na naslovne strane nakon što je dvaput stupila u bračnu zajednicu s pevačem. Par se prvi put venčao u zgradi suda na Menhetnu u septembru 2018. nakon samo 12 nedelja zabavljanja.

 

 

Iako su svi očekivali da se Hejli oglasi i da svoj komentar na novonastalu jezivu situaciju,  ona se jeste oglasila, ali iz provoda što su mnogi osudili i okarakterisali kao neukusno u trenutnoj situaciji u kojoj se njena porodica nalazi. Naime, ona je objavila fotografije sa maskembala na kojima sa prijateljicom šalje poljupce u kameru.

Republika

Foto: instagram.com/haileybieber

Hejli Biber u provodu

Nedugo zatim, Hejli se oglasila pruživši reči podrške svom stricu Aleku, ali i porodicama nastradale Haline Hačins i povređenog Džoela Souze.

- Šaljem puno ljubavi porodici Haline Hačins. Ovo je nezamisliva i užasna tragedija. Moje misli su takođe uz Džoela Suzu i njegov oporavak. Srce mi je slomljleno zbog svih koji su uključeni u tragediju - napisala je Hejli.

Republika

Foto: instagram.com/haileybieber

Hejli Biber pružila podršku stradalima

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

23.10.2021 12:24

Kako sestričina, ako je od brata onda je valjda bratanica ?