SLAVLJU NEMA KRAJA! Udala se ćerka Pola Vokera, a evo koja SVETSKA FACA ju je odvela do oltara! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog Paul Walkera stala je na ludi kamen sa svojim izabranikom, a veselju su prisustvovale brojne svetske face, među kojima je bio i Vin Diesel, koji je manekenku ispratio do oltara.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Udala se ćerka Pola Vokera

Meadow Walker , manekenka i ćerka pokojnog Pol Vokera, udala se za verenika Louisa Thornton-Allana na plaži u Dominikanskoj Republici, a do matičara je doveo najbolji prijatelj njenog pokojnog oca,  Vin Diesel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

 

Meadow u petak je na Instagramu podielila crno-beli video intimne ceremonije kojoj su prisustvovali njena porodica i bliski prijatelji, uključujući i očeve kolege iz serijala akcionih filmova "Fast and Furious" Vin Diesel i Jordana Brewster.

Podsetimo, jedan od najlepših holivudskih glumaca ikada, Pol Voker, život je izgubio 30. novembra 2013. godine, kada je"porše karera GT" u kojem se nalazio sa prijateljem Rodžerom Rodasom, udario u stub za rasvetu, nakon čega se zapalio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading