PRVA IZJAVA ALEKA BOLDVINA: Glumac progovorio nakon što je ubio Halinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svetskog skandala, koji je protresao ceo region, glumac Alek Boldvin prvi put se oglasio.

Republika

Foto: youtubecom/printscreen

Alek Boldvin se oglasio prvi put nakon što je usmrtio Halinu Hačins

 

Tragedija koja je gogodila čitav svet i dalje je tema broj jedan koja se komentariše. Naime, poznato je da je jutros odjeknula vest da je glumac Alek Boldvin (63)sasvim slučajno ispalio hitac i pogodio snimateljku Halinu Hačins, koju je usmrtio na licu mesta, a potom i ranio reditelja Džoela Souza, a sada se on oglasio prvi put nakon ovog skandala. 

Poznato je da se reditelj oporavlja, ali javnost je upućena i u to da je hitac usmrtio Halinu, zbog čega su svi ostali šokirani. 

Alek Boldvin se oglasio!

- Nema reči koje bi mogle da opišu šok i tugu u slučaju nesreće koja je oduzela život Halini Hačins, supruzi, majci i našoj koleginici kojoj se divimo. U potpunosti sarađujem sa policijom na istrazi kako bi otkrili kako se ova tragedija desila. U kontaktu sam sa njenim suprugom i pružam punu podršku njemu i njegovoj porodici. Moje srce je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih onih koji su znali i voleli Halinu - napisao je Alek Boldvin.

 

 

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je, navodno iz replike pištolja, i to u Novom Meksiku, na snimanju seta za film. Prema pisanju stranih medija, glumac nije imao ideju da je bilo koga upucao, a kamoli usmrtio na setu. Nakon što mu je pištolj dat u ruke, navodno je upitao: ,,Za sve ove godine nikad mi nisu dali vruć pištolj". 

Halina je, prema navodima vlasti, odmah spakovana u helikopter, a potom su se istim prevezli u bolnicu Univerziteta, a potom je proglašena mrtvom. Sa druge strane, kola hitne pomoći odvezla su Souza u regionalni medicinski centar, gde su se odmah hirurzi i lekari pobrinuli za njegovu ranu. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin se oglasio

 

Snimateljka Halina Hačins (42) umrla je od prostrelne rane koju je zadobila na snimanju filma "Rust". Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma od strane glumca Aleka Boldvina, koji se sada prvi put oglasio, tvrdeći da nije imao svesti da je bilo koga povredio tokom snimanja seta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading