LEGENDARNA SELIN DION USLED BOLESTI NE MOŽE DA HODA! Pop diva otkazala sve koncerte, stanje je ALARMANTNO!

Autor:

Zabava

21.10.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selin Dion je željno iščekivala početak njene turneje, ali sudbina je po nju imala drugačije planove. Pop diva se u poslednjem periodu susreće sa brojnim zdravstvenim problemima, koji su drastično počeli da utiču na njenu karijeru.

Republika

Foto: youtube.com/Yakup Kurthan

Selin Dion ima zdravstvenih problema

Selin Dion radovala se ponovnim nastupima, ali ove godine definitivno nema sreće. Dugi period priprema pao je vodu, jer pop zvezda ima ozbiljnih problema sa zdravljem, tako da će novi nastupi morati nažalost da sačekaju, a već ranije je odlagala zbog koronavirusa.

 

Prvi koncert bio je zakazan za 5. novembar. Njime je trebalo da svečano otvori turneju, a potom da u januaru i februaru istom parom, nastavi sa nastupima, ali nažalost sudbina je za pop divu imala drugačije planove.

 

 

Pošto su se brojni fanovi dive zabrinuli za njeno zdravlje, morao je da reaguje i PR tim, koji je do detalja objasnio stanje poznate pevačice:

- Selin u poslednje vreme pati od mišićnih kontrakcija, zbog koji ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni. No, budući da je u rukama stručnjaka, verujemo da će uskoro oporaviti vratiti onome što najviše voli - koncertima - pisalo je u obaveštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading