OVO JE NOVI DEČKO ČUVENOG KELVINA KLAJNA: Svi misle da je dizajnerov unuk koliko je MLAD (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Kelvin Klajn hvaćen je u zapadnom Holivudu sa 45. godina mlađim momkom, svi komentarišu razliku koja je izuzetno vidljiva kada je izgled ova dva šarmantna gospodina u pitanju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kelvin Klajn uhvaćen sa mlađim dečkom

 

Jedan od prestižnijih dizajnera i modna ikona Kelvin Klajn koji već uveliko gazi sedmu deceniju života uhvaćen je sa svojim dugogišnjim ljubavnim partnernom Kevinom Bejkerom, koji je mlađi od njega čak 45 godina. Njih dvojica su izašli u popularni kafić Mauro, koji se nalazi u zapadnom Holivudu. 

Mlađani momak, inače Kelvinov partner, delio je sa njim tanjir sira i oraha, dok je Klajn, kao i obično, bio obučen u svoje prepoznatljivo izdanje, sav u crnom. Kelvin je sa svojim partnerom uživao u čaši skupocenog belog vina, a sve vreme su razgovarali i delovali izuzetno prisno. 

Republika

Foto: Profimedia

Kelvin Klajn sa 45. godina mlađim dečkom Kevinom Bejkerom

 

Kafić gde su se provodili skoro čitava dva sata, poznat je po tome da dolaze mnoge poznate face, a kako izvor ,,Dejli Mejla" otkriva, dizajnera niko nije ni prepoznao, sve do trenutka dok nije kinuo, a odmah potom je prekrio lice, kako bi i dalje ostao inkognito. Nakon skoro dva sata koja su proveli u kafiću, ovaj kontroverzni ljubavni par krenuli su ka kući, a Kevin je isparkirao skupoceni BMW, ne bi li Kelvin mogao lagodno i ugodno da se ušuška pored njega. Odmah potom su se uputili u obližnju prodavnicu zdrave hrane, a onda su svratili i do radnje za hemijsko čišćenje, gde je ostvario stvari na sređivanje. 

Zanimljivo je da ova modna ikona, kao i njegov partner do sada nisu pričali o njihovoj emotivnoj vezi, ali su se godinama pojavljivali zajedno, što su primećivali kako mediji, tako i posetioci važnih i bitnih događaja u svetu. 

Podsetimo, nedavna istraživanja utvrdila su da je Kelvin Klajn bogat za oko 700 miliona dolara i da poseduje ogromnu vilu, koja zavrednuje čak 25 miliona dolara. Njegova luksuzna i paprena kuća nalazi se u Los Anđelesu, gde se inače poznate face skućavaju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading