KANJE VEST VIŠE NE POSTOJI: Sud doneo ŠOK odluku, svi bruje o OVOME! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2021

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest popularni reper, doneo je odluku da promeni svoje ime, te je podneo zahtev, a značenje je sakriveno duboko u Bibliji!

Republika

Foto: printscreen

Kanje Vest promenio ime

 

Kao bomba odjeknula je vest da se popularni reper Kanje Vest više ne zove ovim imenonom, jer je ispred suda Mišel Vilijams odobrila zahtev u kom je on tražio da se od sada zove Je "Ye". Ono što je sve šokiralo jeste da Kanje Vest više nema ni srednje ime, ni prezime, a on je progovorio i otkrio zbog čega je došao na ideju za ovakvu promenu. 

Kako je popularni reper naveo, razlog njegovog zahteva za promenu imena je istakao da su to ,,lični razlozi", koje ne bi voleo da podeli sa javnim mnjenjem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

Podsetimo, Kanje Vest sada Je svoje novo ime koristio je dugi niz godina kao nadimak na društvenim mrežama, a kako je već poznato, njegov osmi album, nosio je baš ovaj naziv. Kanje Vest ovu želju izrazio je još davne 2018. godine, što je ostalo zabeleženo na Tviter društvenoj mreži, kada je objavio status: ,,Umetnik do nedavno poznat kao Kanje Vest. Ja sam Je".

Kanje je inspiraciju pronašao u Bibliji, a kako je poznato da je veliki vernik, ispričao je da je ideju našao baš u ovoj skraćeniti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

- Mislim da je YE najviše korišćena riječ u Bibliji i znači ‘ti’. Dakle, ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Išao sam od Kanje, što znači jedan jedini do samo Je, reflektujući se na dobro, loše, zbunjeno, sve u meni - objasnio je u jednoj radijskoj emisiji.

Bivši suprug najpoznatije starlete Kim Kardašijan razveo se od svoje supruge nedavno, a ona je nekoliko puta govorila o Kanje i isticala da pati od bipolarnog poremećaja. Za sada javnosti nije poznato da li je baš ovaj poremećej, za koji je starleta tvrdila da njen sad već bivši suprug poseduje, uticao na odluku o promeni imena, ali definitivno da ceo svet bruji samo o ovom šok potezu popularnog repera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading