MAJKA JOJ OVE REČI NEĆE OPROSTITI! Madonina ćerka OTKRILA porodičnu TAJNU o pevačici!

Autor:

Zabava

16.10.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lurds Lion, ćerka poznate zvezde Madonne, iznela je u svet neke od detalje, kako je to odrastati pored popularne zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Madonina ćerka raskrinkala pevačicu

Madonina ćerka Lurds Lion u nedavnom intervjuu otkrila je neke šokantne detalje iz svog detinjstva, o kojima se niko ne bi nadao. Između ostalog, istakla je da ju je Madona previše kontrolisala. 

- Moja mama je takav kontrol-frik. Kontrolisala me ceo život. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu - rekla je Lurds za Interview Magazine.

Tvrdi kako roditelji imaju veći uticaj na decu ako im plaćaju životne potrepštine. Osećaj nezavisnosti je, kaže, stekla sama plaćajući fakultet i stan, bez obzira što joj je majka svetska zveda sa poprilično dubokim džepom.

- Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome. Uživam u kampanjama koje radim i u kojima u stvari učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model - tvrdi Lurds.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Iako smatra da je manekenstvo pametna odluka što se tiče finansija, u životu bi volela da se bavi onim što je povezano sa plesom, modom i estetikom. Madoninim stopama u muzici, kaže, ne želi da ide.

- Jednostavno me nije briga za to - rekla je i dodala da je možda previše bila okružena time dok je odrastala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading