Izmišljena izjava popularne glumice o Novaku Đokoviću

Autor:

Zabava

10.10.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković je zbog svoje popularnosti često na meti korisnika društvenih mreža, pa je ta bilo i ovoga puta kada je doveden u vezu sa glumicom iz popularne serije "Squid Game" Hojeon Jung.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hojeon Jung obožava Novaka Đokovića

Na portalu Republika objavljen je tekst u kojem pisalo da je popularna korejska glumica Hojeon Jung opsednuta Novakom Đokovićem, odnosno da je izjavila da obođava srpskog tenisera, ali ispostavilo se da to nije istina.

Naime, poput mnogih portala i mi smo upali u zamku društvenih mreža i u originalnom tekstu koji je objavljen na našem portalu preneli jednog korisnika Tvitera koji je plasirao navodnu izjavu popularne glumice.

Hojeon je navodno istakla da joj gledanje Novaka uvek popravi raspoloženje:

- On je neko ko je potreban svetu, jer je "GOAT" (najveći svih vremena prim. prev.). Kad god ga gledam raspoloženje mi se popravi - navodno je rekla Hojeon.

Međutim, ispostavilo se da je prvobitni članak netačan. Kada je korisnik Tvitera koji je prvobitno i plasirao ovu izjavu video da se veliki broj portala poziva na njega, istakao je da je reč o šali i trenudu na toj društvenoj mreži.

Dakle, Hojeon Jung nije u intervjuu za "Vogue" govorila o Novaku Đokoviću, već je reč o šali na koju su se mnogi domaći portali upecali.

Na ovu grešku ukazao nam je portal Raskrinkavanje.ba, koji je originalni tekst na našem portalu ocenio kao prenošenje lažne vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading