POLICIJA MORALA DA REAGUJE ZBOG GLUMCA: Nasrnuo na momka u noćnom provodu, ćerka sve gledala! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vudi Harelson napravio je kolaps u jednom noćnom baru, kada je nasrnuo na mladića, zbog čega je morala da reaguje policija.

Republika

Foto: instagram.com

Glumac Vudi Harelson nasrnuo na momka

 

Popularni holuvudski glumac Vudi Harelson našao se u epicentru skandala, jer je fizički nasrnuo na pripitog muškarca. Naime, Vudi je primetio da ga pijani momak snima dok se provodi sa ćerkom u noćnom izlasku, a to mu nije bilo baš prijatno, pa je burno reagovao. 

Kako su strani mediji preneli, sve se odigralo u Vašingtonu u jednom baru, a policija je odmah reagovala po prijavi kako bi utvrdila šta se tačno desilo. 

 

 

Poznati glumac koji je nasrnuo na momka je svoje ponašanje pravdao izjavom da je prišao dečku i rekao mu da prestane da fotografiše i da izbriše već snimljene snimke, jer to smatra veoma nepristojnim. Međutim, kako je ispričao Vudi, momak nije želeo da ga posluša i krenuo je na njega, a on je već bio spreman da se fizički obračuna sa njim. 

Glumac je priznao da je bio izrevoltiran, te da je muškarca udario u predelu vrata, pa je istakao da je sve to učinio u samoobrani. Njegovu verziju priče potvrdili su svi oni koji su bili prisutni u lokalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading