BRITANSKA KRALJEVSKA PORODICA VEZANA JE ZA SRBIJU: Ove dve stvari nas NERASKIDIVO SPAJAJU sa njima! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji čvrsta veza između britanske kraljevske porodice i Srbije, a Megan Markl i Kejt Midlton je održavaju i danas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl i Kejt Midlton

Malo ko danas zna da posroji čvrsta veza između britanske i srpske kraljevske porodice. Mnogi su zaboravili da je legendarna kraljica Viktorija prabaka naže kraljice Marije Karađorđević. Ipak to nije jedina veza koja se može naći između ove dve plemićke porodice. 

Naime, vojvodtkinja Kejt Midlton i Megan Markl, takođe, su svojim delovanjem ostvarile vezu sa Srbijom. One vode mnogo računa o svom izgledu, a posebno vole da odlaze u prodavnicu jedne Beograđanke sa londonskom adresom. Reč je o modnoj kreatorki, Roksande Ilinčić, čiju je žutu haljinu jako zavolela vojvodtkinja Kejt Midlton. 

Ni Megan nije imuna na naše domaće kreatorke, te se u brend "Sentaler" zaljubila u Torontu, 2015. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton obožava ovu haljinu

- A Megan? Bilo je dovoljno da se prošeta gradom u jednom senzacionalnom kaputu, pa da on postane apsolutni hit. Skarletnocrveni model kojim je počela prethodnu radnu godinu, već u poodmakloj trudnoći, nosila je graciozno i samouvereno, a poverenje je poklonila kući iza koje stoji, pogađate, opet Beograđanka - rekla je Bojana Sentaler.

- Megan je saznala za brend “Sentaler” kada je zbog posla boravila u Torontu. Prvi put je u salon ušla 2015. godine i odmah ostavila utisak prijatne, neposredne i otvorene osobe. Zavolela je moje kreacije, nosila ih je i privatno i na raznim javnim događanjima - otkrila je Bojana u intervjuu za "HELLO!". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading