BIVŠA MANEKENKA UHVAĆENA ISPRED KLINIKE ZA ODVIKAVANJE: Određen joj je PRITVOR zbog bahatog ponašanja, a OVO je razlog! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejti Prajs izrečena je tokom jučerašnjeg dana kazna pritvora zbog njenog bahatog ponašanja na putu, a sada je uhvaćena ispred jedne klinike za odvikavanje!

Republika

Foto: Instagram.com

Kejti Prajs uhvaćena sa drogom u krvi

Bivša manekenka Keti Prajs uhvaćena je pored klinike za odvikavanje od alkohola, prenose strani mediji. 

Naime, Kejti je nedavno imala problema sa zakonom, zbog čega je joj preti zatvor, te je ona donela odluku da pokuša na svaki način da izbegne kaznu. Ova bivša manekenka priznala je da je kriva, nakon što je uhvaćena da vozi u alkoholisanjom stanju. 

Kako pišu strani mediji, bivša manekenka je bila u žurbi da ode do dilera, kako bi nabavila psihoaktivne supstance koje su joj u tom trenutku trebale, a nakon toga je uhvaćena od strane policije u alkoholisanom stanju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

Ono što je dodatno zakomplikovalo ovaj slušaj jeste što su tužioci odbacili optužbu za korišćenje opojnih supstanci, zbog njenog priznanja da je vozila u alkoholisanjom stanju, nakon što je shvatila da joj preti kazna zatvorom. 

U međuvremenu, Kejti je sela za volan, nakon burne svađe sa njenim dečkom, zbog čega nije mogla da razmišlja kristalno jasno. 

- Kejti i Karl su imali veliku svađu, koja je kasnije i eskalirala brutalnim okršajem. Ona je bila pod velikim pritiskom što zbog rasprave, ali i nedeljama unazad i izgleda da je samo u tom trenutku pukla. Kejti nije bila dostupna ni na društvenim mrežama, ni na telefonu osam sati, a prijatelji i porodica su sve vreme pokušavali da joj uđu u trag, kako bi mogli da je pronađu - ispričao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

Policija je uhapsila bivšu manekenku nakon što su je uhvatili u prekoračenoj brzini, a kasnije se utvrdilo i da je pozitivan na opojne droge, ali i da je imala dosta promila u krvi.

- Iskreno se nadam da će Kejti dobiti pomoć koja joj je preko potrebno, što svi primećujemo. Mislim da joj treba neki podsticaj da se dozove pameti, ali sada je sve užasno - dodaje izvor.  

Kako su saznali mediji, Kejti će ponovo biti dovedena pred sud, a u sredu, 29. septembra joj je određen pritvor. Ono što je poznato još jeste da je cesta gde se sve odigralo, za sada zatvorena, jer je manekenka uspela da napravi toliki haos na putu da se odavno nije tako nešto desilo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading