OVO JE SVE ZANIMALO: Konačno isplivala fotka Kim Kardašijan sa Met Gale, evo kako je starleta izgledala ispod svih slojeva odeće na sebi!

Autor:

Zabava

22.09.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo starletino izdanje šokiralo je njene mnogobrojne fanove, jer su navikli da je fo sada viđaju u dosta oskudnijim odevnim kombinacijama

Republika

Foto: printscreen/instagram

Kim Kardašijan konačno pokazala šta nosi ispod svih slojeva odeće na sebi

Jedna od najbolje stilizovanih žena sveta, Kim Kardašijan, prevazišla je samu sebe u svom poslednjem javnom pojavljivanju.

Naime, Kim je stigla u Njujork kako bi prisustvovala događaju Met Gala, a za ovu priliku obukla je kožni kostim, mantil, duge rukavice, čizme sa visokom potpeticom, dok je preko celog lica i glave nosila crnu kožnu masku.

Ono što je zainteresovalo njene brojne pratioce, nije činjenica da je starleta bila "obučena od glave do pete", već kako je izgledala ispod svih tih slojeva odeća, a sada je isplivala fotka, koju su mnogi sa oduševljenjem dočekali.

 

 

Ipak, ovakvo starletino izdanje šokiralo je njene mnogobrojne fanove, jer su navikli da je do sada viđaja u dosta oskudnijim odevnim kombinacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading