BRITNI SPIRS ZABRINULA JAVNOST: Rešila da pauzira od društvenih mreža, a onda ŠOKIRALA OBJAVAMA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

22.09.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kratkotrajne pauze od Instagrama pevačica Britni Spirs se vratila sa romantičnog vikenda i obavila niz zbunjujućih objava. Pratioci sumnjaju da ih nije pisala Britni i da su zabrinuti za nju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs u studiju

Nakon što je nedavno najavila da će uzeti predah od društvenih mreža, Britni Spirs (39) se vratila na Instagram. Razlog ove kratke pauze bila je proslava veridbe pevačice i njenog izabranika Sema Asgarija (27).

Objavila je selfie snimljen u prirodi, a nakon toga je podelila dva videa u kojima pleše.

 

 

- Nekoliko fotografija od ovog vikenda. Pobegla sam kako bih proslavila veridbu sa svojim... verenikom... I dalje ne mogu da verujem! Nisam se mogla dugo da se suzdržavam od Instagrama pa sam se vratila - napisala je Britni u opisu objave i dodala da je fotografija nastala u Palm Springsu i da na njoj nosi posebne ekstenzije za kosu koje se kopčaju.

Britnin selfi ubrzo je prikupio više od 820.000 lajkova i dok su brojni fanovi bili oduševljeni njenim povratkom na društvene mreže, neki su izrazili zabrinutost.

 

 

"Je li iko primetio da ovo verovatno ne piše ona?", "Čini se kao da ovde nešto nije u redu", "Vratite Britni njen Instagram", "Ovaj Instagram je laž", "Gde je Britni" samo su neki od komentara njenih zbunjenih pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading