STIGLE RODE U DOM POZNATE REPERKE: Postala mama drugi put, a ova fotografija će vas raznežiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata reperka Kardi B postala je mama drugi put, a spekuliše se o polu deteta, jer muzička zvezda još uvek ne želi da otkrije.

Republika

Foto: pixabay.com

Poznata pevačica postala mama drugi put

 

Poznata reperka i muzička zvezda Kardi B postala je mama drugi put. Naime, ova planetarna zvezda se porodila 4. septrembra u bolnici u Njujorku. Otac detera je njen kolega i reper Ofset, kog je Kardi upoznala preko posla. 

Na Instagramu je reperka podelila dirljivu fotografiju na kojoj je sa svojom drugom bebom i voljenim izabranikom. 

Republika

Foto: Youtube.com/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Kadri B postala mama drugi put

 

- 9/4/21 - napisala je Kardi u opisu fotografije na Instagramu, a nju pravi preko 180 miliona korisnika ove popularne društvene rmeže. Inače, broj koji je napisala je i datum rođenja njene druge bebe. 

Kardi B još uvek nije spremna da otkrije pol bebe, ali se spekuliše u komentarima da je u pitanju dečak, shodno tome da je u opis stavila emotikon srca u plavoj boji. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
Podsetimo, Kardi je bila pred razvodom nedavno, no, ona je od tog odustala, jer je uspela da reši sve nesuglasice sa svojim izabranikom. Kontroverzna reperka u braku je bila tri godine, donela odluku o razvodu, ali se predomislila.

- Slušajte, ja sam samo luda kučka. Znate kako se prepirem s vama na društvenim mrežama? Isto je tako i između mene i mog supruga. I kad ljudi kažu da radim s*anja da privučem pažnju, to nije istina. Ja sam samo luda kučka - objasnila je Kardi u lajvu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading