STENLIJA KUČIJA DECA HRANILA NA SLAMČICU: Holivudskom glumcu dijagnistifikovan rak!

Autor:

Zabava

06.09.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stenli Kuči boluje od raka, a tri godine je to krio od očiju javnosti

Republika

Foto: Tanjgu/AP

Stenli Tuči boluje od raka

Holivudski glumac Stenli Tuči je ispričao za strane medije, da mu je tumor pre tri godine dijagnostifikovan tumor, koji je bio prevelik da bi se operisao, te da je bio prinuđen da prolazi kroz icrpcljujuće tretmane hemoterapije i radijacije. Ovo iskustvo posebno mu je teško palo, jer je njegova supruga preminula od raka dojke 2009. godine.

- Bio je prevelik za operaciju, pa sam morao da se podvrgnem visokim dozama hemoterapije i radijacije. Zakleo sam se da neću prolaziti kroz tako nešto jer je moja prva supruga umrla od raka i godinama sam je gledao kako prolazi kroz te tretmane. Bilo je užasavajuće-  ispričao je za magazin "Vera" i odao:

Republika

Foto: Tanjgu/AP

Stenlja Tučija deca su morala da hrane na kašičicu

- Zbog raka se istovremeno plašiš i više i manje. Osećam se puno starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i učinim različite stvari.

Proslavljeni 60-godišnjak istakao je da je trenutno rak u remisiji i da su šanse da se ponovo vrati veoma male. Ipak, bilo je ovo traumatično iskustvo kako za njega samog, tako i za celu porodicu.

- Deca su bila divna, ali bilo je to toliko teško za njih. Šest meseci su me hranili na slamčicu. Jedva sam uspeo da odem na maturu mojih blizanaca- zaključio je Tuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading