BRED PIT I U ŠESTOJ DECENIJI OSTAVLJA BEZ DAHA Holivudski zavodnik prosto pleni, a kad pogledate ovu reklamu, biće vam jasno i zašto! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

03.09.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Bred Pit je poput vina - što je stariji bolje izgleda. Ovaj 57-godišnji zavodnik izgleda da ne planira da stari, već s godinama dobija neki neodoljivi šarm, što, sudeći po poslednjoj reklami prepoznaju širom sveta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pit i u šestoj deceniji pleni izgledom

 

Tako se Bred Pit našao u reklami jednog italijanskog proizvođača aparata za kafu, gde glumi baristu. 

Holivuski superstar u ovom videu svoje jutro počinje rano ujutro, i to vozeći motor pored obale Pacifika. Stanica mu je omiljena pržionica kafe, pa se jedan deo radnje odvija tamo, a drugi u luksuznoj vili, gde Bred Pit priprema topli napitak. 

Ono što je posebno oduševilo mnoge je što je ova reklama upravo toliko autentična zahvaljujući njemu, što je svakako znao i ovaj italijanski proizvođač, koji ga je angažovao. Neki od komentara bili su da "Bred Pit ne stari", da "mnogo dobro izgleda", kao i da "šta god obuče, vrhunski mu stoji". 

Pogledajte reklamu gde je Bred Pit barista:

I, stvarno, kad pogledate reklamu, glumcu nikada ne biste dali 57 godina, već, bar 15 manje. 

Bred Pit je uvek važio za miljenika ženskog dela populacije, kao i za jednog od najboljih frajera sveta. Iako je godinama menjao imidž, puštao bradu i kosu, pa skraćivao, nekao je opšte pravilo da njemu svaka promena odlično stoji. 

Da li je u pitanju genetika, način života ili oboje, jedno je fakat, Bred Pit i u šestoj deceniji ostavlja bez daha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading