Šakira objavila sliku sa sinovima, raznežila pratioce, a svi se pitaju samo JEDNO!

Autor:

Zabava

01.09.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Šakira objavila sliku sa sinovima i raznežila pratioce.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šakira, pevačica

Pevačica Šakira iznenadila je pratioce na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira sa sinovima, osmogodišnjim Milanom i šestogodišnjim Sashom. Atraktivna 44-godišnjakinja nema običaj da svoju decu medijski eksponira, te su pratioci bili oduševljeni.
 

Fotografija je nastala prilikom posete surf parka, a ako je suditi po fotki, porodičnom druženju nije prisustvao fudbaler Gerard Pique. I ako na društvenim mrežama retko objavljuje zajedničke fotografije, priznaje da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana i da je jako ponosna na njenog supruga.


Pratioce prevačice primetili su kako su dečaci porasli, ali nisu mogli da se dogovore da li više liče na oca ili majku. Na kraju su se dogovorili da su Milan i Sasha zapravo idealan miks oba roditelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

"Prekasni dečaci, već su tako veliki", "Divna su ti deca, prva slika rodijtelja", "Kako vreme leti, predivni su" "Milan je tvoja kopija", "Predivna porodoica", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotografije.

 

Sredinom Avgusta zajedničku fotografiju sa sinovima objavio je i Barcelonin štoper uz opis kako se radi o "tri mušketira". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading