KEVIN IZ ''SAM U KUĆI'' PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: Droga i zatvor su ga uništili, a sada je odlučio da uzme stvari u svoje ruke!

Autor:

Zabava

28.08.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Mekoli Kalkin, poznatiji kao Kevin Mekalister nakon niza skandala i borbi sa zavisnošću, odlučio je da promeni život iz korena, te je već neko vreme čist, a u aprilu ove godine je dobio i sina.

Republika

Foto: youtube.com/CadiFIn

Mekoli Kalkin promenio je život iz korena

 

Holivduski glumac Mekoli Kalkin, poznat kao Kevin Mekalister iz čuvenih božićnih filmova "Sam u kući", proslavio je svoj 41. rođendan 26. avgusta.

On je počeo da se bavi glumom sa samo četiri godine, a onda se 1994. godine povukao iz Holivuda i glume na 10 gdina. Proglašen je najuspešnijim dečijim glumcem  nakon Širli Templ, ali slavu nije podneo dobro, te se u potpunosti slomio.

 

 

2004. godine uhapšen je zbog posedovanja marihuane i drugih zabranjenih supstanci, pa je zbog toga neko vreme proveo u zatvor. Na sudu je priznao krivicu, te je pušten na slobodu uz kauciju od 4.000 dolara. Dugo se borio sa zavisnošću, prolazio je kroz razne životne faze, život mu je nekoliko puta visio o koncu, a prijatelji i porodica su strahovali da bi mogao prerano da ih napusti.

 

 

Međutim, pre nekoliko godina je izjavio da je odlučio da promeni život iz korena, te da je čist neko vreme. 

 

 

Kalkin je rano ušao u brak, sa samo 18 godina oženio se glumicom Rakel Majner od koje se razveo četiri godine kasnije, da bi nakon toga bio u osmogodišnjoj vezi sa glumicom Milom Kunis. 0d 2017. godine u vezi je sa Brendom Song, a u aprilu ove godine dobili su sina Dakotu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading