NATAŠA BEKVALAC REŠILA DA SE POVUČE: Fanovi zabrinuti jer joj NIJE DOBRO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Natašđa Bekvalac rešila je da se povuče i da napravi malu pauzu od svog posla.

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac se povlači sa scene

Popularna pevačica Nataša Bekvalac obratila se na društvenoj mreži instagram i svojim rečima razočarala i zabrinula fanove.

Naime, Nataša  je najavila da se povlači sa scene jer je iscrpljena i nije joj dobro, pa joj je potrebno da se barem na kratko posveti sebi.

 

 

- Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima sta da pruži, da da. Odlučla sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja... U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve sto iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i proslost... Neki muškarci koji su me jako povredili... Javili su se... I rekli izvini... Napisali... Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna... Svoja... I inspirisana... - napisala je pevačica, koja nije želela da precizira o kojim muškarcima je reč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading