RITA ORA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Nakon neistinitih tvrdnji o odlasku sa Kosova, pevačica bez SRAMA širi laži o nezavisnosti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rita Ora ne prestaje da provocira, ponovo progovorila o Kosovu.

Republika

Foto: instagram.com/ritaora

Rita Ora prosto ne zna da stane, te je opet pričala o Kosovu...

Rita Ora popularna je britanska pevačica albanskog porekla koja je u medijima poznata po svojim skandaloznim izjavama, izgleda pokušava da svoju popularnost kupi kroz priču o Kosovu, s obzirom da svaki put kad o njoj u medijima nema ničega ona lupi neku glupost.

Ova pevačica, koja je rođena u Prištini, ruku pod ruku sa koleginicom i sunarodnicom Dua Lipom, o Kosovu ima mnogo šta da kaže, ali malo toga zna. Naime, već se početkom godine Rita Ora našla na meti kritike svetskih medija zbog laži koje je tada širila o razlogu njenog odlaska sa  Kosova. Tada je pričala da su ona i njena porodica pobegli sa Kosova zbog nereda u kojima je život Albanaca bio ugrožen. Problem sa ovom njenom izjavom je što se nije baš dobro raspitala kada je pisala scenario za izjavu, te s obzirom da je 1991. godine već bila u Velikoh Britaniji, ona krvave dane na Kosovu, nije ni mogla da oseti, što se kasnije i pisalo po društvenim mrežama.

 

 

- Ne, Rita. Ti, lažeš! Porodica ti se doselila u London 1991. a tada si imala samo jednu godinu, a kao što se videti na Vikipediji rat na kosovu je izbio 1999. godina. Tako da, Rita, tvoja porodica nije izbegla sa Kosova - glasio je jedan od komentara tada.

Nakon što je slagalo o razlogu odlaska sa Kosova i nazivala sebe izbeglicom, iako to nije bila, ceo svet je očekivao da će se Rita Ora povući i prestati da se bavi politikom u koju se očigledno ne razume. Međutim, to nije bio slučaj. Rita je sramno nastavila da priča o Kosovu, te  je nedavno u jednom intervju rekla da je Kosovo, deo Albanije, koji je napokon dobio nezavisnost. 

 

 

- Ja sam sa Kosova, Albanija. To je jedno malo mesto pored, koje je sada država za sebe, napokon, što je fantastično- rekla je pevačica.

Činjenica da nit je Kosovo deo Albanije, nit je ikada bilo, samo po sebi dovoljno je loše, ali so naranu, koja ne zarasta već 22. godine za ljude sa teritorije lažne države Kosovo, je sipala rečenicom da je nezavisno, a to je još jedna žaš, s obzirom da međunarodno još uvek nije priznato. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

29.08.2021 03:42

Odlićno. Samo tako napred!

Sandra

29.08.2021 23:20

E da smo i mi Srbi tako složni... Čim pređemo granicu zaboravimo ko smo. A oni se drže jedni drugih i razmnožavaju se kao bakterije