JELENA ĐOKOVIĆ PRVI PUT ISKRENO O BANKROTU NJENE PORODICE: Svašta smo proživeli, snalazili se, na mamine mišiće!

Autor:

Zabava

17.08.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković poznata je kao supruga najboljeg tenisera na svetu, Novaka, ali se o njoj i njenoj porodici malo zna. Ona je otkrila da su joj uvek bili velika podrška, ali i šta su sve radili nakon bankrota koje su doživeli.

Republika

Foto: Printskrin/youtube

Jelena Đoković priznala da joj je podrška roditelja bila najvažnija

 

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković u braku su sedam godina, a zajedno mnogo više. 

O Jeleni se zna da je studirala ekonomiju i finansije na  fakultetu „Bokoni“ u Milanu, ona je govorila i o svojoj porodici i koliko joj je značila njihova podrška, prenosi Espreso.

- Moja porodica bila je dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli. Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo - ispričala je.

 

 

Na fakultetu je imala stipendiju, ali je uz to nalazila privremene poslove, te je radila kao šankerica u jednoj kladionici, a zatim i kao promoterka na događajima. Jelena nije nikada previše pričala o ocu Momiru i majci Veri, ali je uvek isticala da bez njihove podrške ne bi uspela, a oni neretko sa tribina bodre zeta.

- Najviše računa o meni vodi moj tata, on je moj anđeo. I moja mama je tu, ali iz senke. Da nema nje koja sve to aminuje, on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. Oni su tim. Meni je on kao melem za dušu. Svuda ga vodim. Sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu, i onda može sve.

Pa je dodala da joj je tata velika pomoć i u odgajanju dece.

 

 

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju. Ostala sam sama u Monaku, bez ičije pomoći. Tada sam zvala tatu i rekla: „Mislila sam da ovo mogu sama, ali ne mogu. Ne znam šta da radim.“ Samo je rekao: „Dolazim.“ Dao je otkaz i došao kod mene. Od tog trenutka nas dvoje pevamo dok se bavimo decom. Objašnjava mi da u životu ne mora sve da bude tako profesionalno kao što sam ja doživela. Previše sam se unela u ulogu da sam žena nekog najboljeg u nečemu. I da i sama treba da budem najbolja u nečemu što mi je dato. Vrlo sam zahvalna na tome što sam Novakova životna partnerka, i on je zahvalan. Međutim, ja sam mislila da moram da budem nešto posebno, ne samo Jelena. A on me voli baš samo kao Jelenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
sedy

17.08.2021 13:29

A onda se cerkica udala, i sve reseno.

Makedonac

17.08.2021 22:59

Што не почнеш да играш тенис, или нешто друго што нема везе са Новаковим новцем. Само тако можеш да будеш нешто више од Новакове супруге.

Teča

18.08.2021 00:09

Mamin mišić.