DŽENIFER LOPEZ OBRISALA SVE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE: Kao da nikada nije postojao u njenom životu!

Autor:

Zabava

15.08.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez nekoliko meseci od raskida sa Aleksom Rodrigezom odlučila je da obriše sve zajedničke footgrafije sa njim sa društvenih mreža, da ga otprati i na taj način izbriše svaki trag njegov u svom životu.

Republika

Foto: instagram.com/jlo

Dženifer Lopez

 

Jenifer Lopez je nakon nekoliko meseci od prekida veze sa Aleksom Rodrigezom odlučila da obriše sve tragove da je ikada postojao u njenom životu.

Naime, ona je izbrisala sve zajedničke fotografije koje je imala sa njim sa svom Instagram profilu, a zatim ga je i otpratila sa društvenih mreža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Njih dvoje su se upoznali 2005. godine, ali tek 2017. godine objavili da su zaljubljeni. Dve godine kasnije verili su se, ali su zbog Korona virusa morali da odlože svoje venčanje.

U toku ove godine proširile su se glasine da je Aleks varao Dženifer, a oni su u martu izjavili da rade na svojoj vezi, te su zajedno viđeni u Dominikanskoj Republici, međutim u aprilu je zvanično potvrđeno da su stavili tačku na svoj odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Slavna glumica i pevačica koja je nedavno proslavila svoj 52. rođendan, ubrzo nakon raskida sa Rodrigezom je uplovila u vezu sa nekadašnjim partnerom Benom Aflekom sa kojim je srećna i zadovoljna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading