ADEL PUKLA 13 MILIONA EVRA ZA DVE VILE U LONDONU, A TO ČAK NIJE SVE: Pevačica spremna da PLATI ASTRONOMSKU CIFRU zarad luksuznog života!

Autor:

Zabava

15.08.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska hitmejkerka Adel rešila je da je pravo vreme da se ponovo skući te je spremno uložila 13 miliona evra za dve vile u Londonu.

Republika

Foto: youtube.com/Adele

Adel će izgraditi kuću za nekoliko desetina miliona evra!

Svetska pevačka senzacija Adel poznata je po svom fantastičnom glasu, a taj njen talenat joj je doneo bogatstvo od čak 170 miliona evra.

Ovaj veliki novac pevačica je rešila da upotrebi da bi sebi obezbedila budućnost te je čak 13 miliona uložila u kupovinu dve vile u delu Kesingtona koji tek počinje da se razvija. Osim što je za ta dva placa izdvojila 13 miliona Adel je rešila da sruši dve postojeće kuće, te da sagradi novu, a to zadovoljstvo će je koštati čak 2 ipo miliona evra. 

 

 

- Ova kuća je pravo mesto za najveću zvezdu na svetu. Sav novac će biti potrošen - rekao je izvor za "The Mirror".

Izvor tom izjavom nije preterao, s obzirom da Adel planira da ta vila bude čak 4 sprata visoka, sa tri apartmasnke spavaće sobe i vrlo skupom igraonicom za njenog osmogodišnjeg sina Anđela, kog je dobila iz braka sa Sajmonom Koneckijem. Ceo prvi sprat kuće biće odvojen za nju, a planira da spavaća soba za nju i njenog dečka bude veličine od čak 100 metara kvadratnih, što je skoro duplo veće od prosečnog stana u Londonu. Još jedna pogodnost koju će imati Adel i njen dečko Rik Paul jesu odvojena kupatila za nju i njega, te nikad neće morati da čekaju jedno drugo.

 

 

Tu potrošnja novca ne prestaje, već Adel je osmislila i izgradnju garaže u podrumu ove vile gde će moći da smesti sve svoje ljubimce, a u samom dvorištu imaće i baštu kao i dovoljno mesto za roštiljanje sa prijateljima i porodicom. Očekuje se da će izgradnja novog doma pevačice otpočeti odmah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading